Безплатен SEO aнализ от Linkbox.BG ℠

Безплатен SEO анализ, една услуга на Linkbox.BG, подходяща за микро и малки бизнеси. За да можем да приложим адекватно нашите SEO услуги, първо трябва да се запознаем с Вашия бизнес и това е добра първоначална стъпка. Ще Ви дадем насоки за подобряване на Вашето SEO. Пуснете заявка по- долу. 

Няма какво да губите, може само да спечелите!

Включена безплатна
консултация.

Здравейте и благодаря, чре разглеждате настоящата услуга „безплатен SEO анализ“.

Като създател на LinkBox.BG и специалист, работил по SEO на над 500 уеб сайта, вярвам ще мога да Ви дам ценни съвети как да подобрите своя онлайн бизнес. Нека първата крачка е от нас. Към безплатния анализ, прибавяме 15 минутна консултация. Очакваме Вашите заявки!

Иван Колев,
 Създател на LinkBox.BG

Безплатен-SEO-анализ-oт-linkboxBG

Заяви своя безплатен SEO анализ

  Искам анализ и офертаИскам само анализ

  Какво включва
  SEO анализа?

  Запознаваме се с тенденциите във Вашата ниша, търсените от аудиториите кл. думи и дали Вашия уеб сайт ги покрива коректно.

  Правим редица тестове и специалист работи по Вашата заявка, за да установи дали желаните ключови думи, са реализирани във Вашите сайт структура и страниците и, както и външните линкове.

  Вероятно се интересувате дали и колко може да спечелите , чрез SEO. Можем да Ви дадем очаквани резултати, за да прецените дали SEO си заслужава за Вашия проект. Имайте предвид, че органичния трафик , който осигурява оптимизацията, е в пъти по- евтин от платената Google Ads и Facebook Ads реклама.

  Както Ви представихме малко по- рано, към безплатния SEO анализ, добавяме дори повече стойност, чрез кратка, но ценна 15 минутна консултация за това как да си подобрите уеб сайта. В рамките на нея представяме и обясняваме данните от нашия анализ.

  Сертифициран анализ

  Разберете още за нашия анализ по- долу.

  Инструменти за анализа

  Този анализ достига до Вас, благодарение на работата на нашите експерти и професионални инструменти като: 

  Google webmasters

  Ubbersuggest

  MOZ PRO и/ или SEM rush

  Обичаме да ползваме повече от един източник на данни, за да гарантираме прецизно подадена информация към Вас клиентите.

  безплатен-сео-анализ-инструменти
  безплатен-сео-анализ-кл-думи-и-клиенти

  Открийте нови пазари

  Откриваме нови кл. думи и ниши, чрез които Вашите клиенти търсят и достигат до услугите/ продуктите, които Вашия бизнес предлага. Открийте изцяло нов канал за поръчки, чрез търсачките.

  Просто заявете своя анализ по- горе.

  Открийте грешки и наказания

  Случвало ли Ви се е от Google Search Console да Ви изпратят имейл, че имате проблем в индексирането на Вашия уеб сайт? Не знаете как да реагирате? Нека анализираме Всичко, чрез ubbersuggest и други иснтрументи и открием дали Вашия уеб сайт има наказания или SEO грешки. Не губете време! Ако имате наказания или проблеми със сайта, то това може да доведе до загуба на значително количество клиенти! Просто заявете своя анализ по- горе.

  google-nakazaniya-vkl-v-seo-analiza
  seo-test-za-skorost

  * БОНУС* - Скорост на зареждане

  Скоростта на зареждане от различни локации е важна част от цялостния дигитален маркетинг. Дори и да си осигурите трафик, чрез платена реклама или друг канал, той няма да разгледа Вашето съдържание и ще затвори сайта преди това. Като бонус, нека проверим скоростта на зареждане и при нужда, предложим друга наша услуга “ Оптимизация на скорост за уеб сайтове“.

  Благодарим за вниманието!

  Разгледайте и другите наши SEO услуги, чрез бутона в тази секция.