On Page оптимизация от Linkbox.BG ℠

Резултатна On Page оптимизация за Вашият уебсайт/ уеб магазин.

Оптимизация на всяка индивидуална странца от даден уебсайт за постигане на максимална видимост в търсачките (Google), обиране и задържане на най-релевантния трафик от посетители.

on page оптимизация linkbox снимка 01

Спрете да губите клиенти за сметка на своите конкуренти …

Бъдете №1 в Google чрез SEO услугата ни !

Какво е On Page оптимизация?

On Page оптимизация или On Page SEO оптимизацията/ оптимизация на страниците е процес за подобряване на показателите във всяка страница на уебсайта Ви. Това включва текстове, линкове, ключови думи, HTML и още други елементи и фактори в самия сайт.

Крайни цели на услугата:

✓  Поставяне на основи за покачване на авторитета на уебсайта.

✓   Идентифициране на сайта от търсачките спрямо избраните ключови думи.

✓   Повишаване значително органичния трафик от Google.

✓   Задържане на трафика от хора в сайта и превръщането им в клиенти за бизнеса.

Фактори на On Page оптимизация

В дигиталният свят всичко е свързано. За това факторите за правилна оптимизация на страниците са еднакво важни. Те зависят един от друг, образувайки систематична композиция.

Когато поръчвате On Page оптимизация, ние разглеждаме и работим по следните фактори:

Престой на посетителите.

Ако престоя в уебсайта на Вашите посетители е само няколко секунди, това означава, че е налице някакъв проблем. Целта е да задържим възможно най-дълго посетителите и да ги превърнем в клиенти.

User Experience/ Преживяване на посетителите.

Когато нов потребител влезе в дадена страница от сайта Ви, той трябва моментално да се почувства ориентиран. Интерфейса в целия сайт трябва да е интуитивен и лесен за навигация.

Видеа.

Видеата са отличен начин за предоставяне на информация по ненатрапчив и лек за смилане вид. Ако направим сравнение между това колко хора биха прочели голямо количество текст, и колко биха изгледали дадено видео по същата тема – видеото ще спечели.

Заглавия и текст.

Заглавията и текстовете във всички страници от сайта Ви е нужно да имат структура. Много хора не са запознати с това и подценяват тази особеност. Този фактор е важен както за търсачките и Google, така и за посетителите.

Изображения.

Изображенията са от огромно значение при On Page оптимизацията. Те имат влияние върху скоростта на зареждане на уебсайта, както и за бъдещото класиране за ключови думи.

Вътрешни линкове.

С вътрешните линкове изграждаме канален ред за предвижване и ориентация на потребителите. Но това е от огромно значение и за Google. Когато вътрешните Ви линкове са подредени както трябва, Google отчита това като голямо предимство. 

Ключови думи.

Предварително избираме за кои ключови думи ще класираме всяка една от страниците. След това изграждаме цялото съдържание съобразно тях. Темата и съдържанието трябва да бъдат напълно ясни за посетителите на сайта и търсачките.

Оптимизация за всички устройства.

Responsive или адаптивен дизайн означава, че всяка страница от сайта е направена да бъде подходяща за визуализиране на всякакъв вид устройства. Мобилни, компютър, таблети и т.н. 

On page оптимизация: Отговор на въпросите Ви.

Работим с персонални оферти, тъй като всяка ниша е специфична. Цените за SEO оптимизация се определят на база броя ключови думи (и техните семантични ядра) и тяхната трудност. Която пък зависи от конкуренцията. 

Поискайте безплатен анализ и оферта от тук и ще получите отговор на този въпрос.

Можете да разгледате секцията за ценообразуване по-долу.

Важно е да знаете, че On Page SEO оптимизацията е част от SEO оптимизацията. Като подкатегория, On Page-a  отговаря за изграждането на правилната структура в уебсайта спрямо поставевните цели и ключови думи. 

SEO оптимизация като цялостна услуга включва както On Page, така и Off Page факторите. Тоест, SEO оптимизацията съчетава множество въздействия както вътре в уебсайта (On Page), така и помага за подобряване на показатели чрез работа извън уебсайта (Off Page).

Всеки онлайн бизнес трябва да има цел – достигане до нови клиенти, популяризиране на даден бранд, изграждане на нова аудитория и др. За това стратегията за поетапно развитие е от огромно значение за резултатите към които се стремим. 

Щом искате органичен трафик от Google към уебсайта Ви, това няма как да бъде реализирано без On Page оптимизацията и всички останали Off Page фактори от SEO оптимизацията които водят до повече клиенти без платена реклама.

On Page оптимизацията също отговаря за правилното насочване на посетителите в сайта. Структурата в страниците трябва да помага и насочва клиента по достъпен, ясен и интуитивен начин към даден продукт, услуга или действие. Така, посетителите се превръщат в потенциални клиенти. 

Цени за On Page оптимизация.
Колко струва?

Работим с индивидуални оферти и индивидуален подход към всеки онлайн бизнес.

Големината на уебсайта Ви е от значение, но също и броя на ключовите думи за които искате да направим On Page.
Свържете се с нас и направете своето запитване.

лева
/ на час
SEO оптимизация Габрово SEO анализ

Има ли потенциал Вашия уеб сайт и какво му липсва ?

Тествайте своя уеб сайт още сега !