Сайтове за безплатни обяви - 2022 г.

Търсите сайтове за публикуване на безплатни обяви? Обявите са един от методите за създаване на линкове в оптимизацията за търсачки (SEO). Те помагат на Вашия уеб сайт да се класира по- добре за ключовите си думи, също така и могат да донесат директни продажби за Вашия бизнес. Постарахме се да подготвим пълен списък с актуални места за пускане на обяви .

Топ 10 сайтове за безплатни обяви

ТОП 10 сайтове за публикуване на обяви.

Нека започнем с най- големите и най- популярните български сайтове за обяви. Обявите им имат безплатни и платени (VIP/TOP) опции и са подходящи за услуги и продукти, a някои като Auto.BG са специализирани само в една област – МПС. Това са нашите родни топ сайтове за обяви. За жалост те не позволяват линк, но обявите в тях са локален цитат. Това също спомага значително за развитието на Вашия бранд и класиране в G.

ТОП 10 сайтове, в 4 категории – Общи | За техника | обяви за коли | обяви за работа:

... тoва бяха българските ТОП 10 сайтове за обяви.

Както забелязахме, всички големи сайтове имат и безплатна опция за публикуване на обява. Единствено сайтовете за работа, позволяват вземането на SEO линк, но определено присъствието на Вашия бизнес в останалите (стига да има такава категория) би спомогнало за ръстта на Вашия е – бизнес.

По- долу може да видите пълен списък със сайтове за обяви.

4312166
Топ 100 сайтове за безплатни обяви

100+ български сайтове за публикуване на безплатни обяви. Пълен списък 2022.

След като се запознахме с най- големите, нека се запознаем и с всички останали сайтове за обяви в България, подредени по големина. Списък по-долу: