SEO Копирайтинг от Linkbox.BG ℠

Професионално оптимизиране на текстове: Подходяща услуга за всеки онлайн бизнес!

SEO Копирайтинг - текстове с висока потребителска стойност

Услугата SEO копирайтинг представлява изграждане на тясно специализирано съдържание спрямо тематиката на даден уебсайт, което предоставя ясна и систематизирана информация както за читателя, така и за Google и останалите търсачки.

За да се класира примерна страница от сайт високо в резултатите на Google главна роля има SEO оптимизацията, но един от основните фактори е именно SEO копирайтинга. Качеството на съдържанието, а също и избора и интензитета на ключовите думи са неизменна част от него. 

SEO копирайтинг е баланс който трябва да бъде достигнат в съдържанието. От голямо значение е изложението на информацията. Тя трябва да бъде поднесена по ненатрапчив начин с изображения и ефекти които да отнемат от тежестта на текста.

Алгоритмите на Google работят денонощно и проучват всяка страница от всеки уебсайт, а целта им е да ‘разберат/ изчислят’ къде да бъде поставен той в сърпа с резултати. Чрез съдържанието ние ги насочваме и даваме информация която да обработят.

За ефективен SEO копирайтинг са необходими задълбочени познания по дигитален маркетинг и SEO. Разполагаме с екип от професионалисти които имат 10+ години опит в сферата и са в готовност да се заемат с постигането на Вашия дигитален успех.

При поръчка на SEO копирайтинг услуга, Вие получавате от нас:

Детайлно изучаване на нишата/ отрасъла в който оперира уебсайта

Проучване и избор на ключови думи

Изследване на конкуренцията

Създаване на ясни цели определящи съдържанието

Изготвяне на уникално съдържание 

Предоставяне на крайния продукт

SEO Копирайтинг - ЦЕНИ

Цената за SEO копирайтинг текст над 1 000 думи е по договаряне.

500 думи SEO копирайтинг текст linkbox

77 лв.

120 лв.

Как SEO копирайтинга помага за привличане на тясно таргетирани клиенти?

Чудите се какво прави едно съдържание ценно? 

Стойностния текст дава ясна и конкретна информация по темата която вълнува таргетираната група от хора.

Разбира се, други сайтове най-вероятно са публикували подобни теми, но важното тук е, че съдържанието Ви трябва да бъде уникално като представя въпроса по един интересен и различен начин, който задълбочава любопитството на читателя.

Винаги се фокусираме върху практични и завладяващи заглавия.

Те дават точна представа за изложената под тях информация и читателя е предварително наясно дали има интерес към съдържанието. 

Знаете ли, че 79% от читателите първо ‘сканират’ уеб страниците преди да ги четат.

Именно заради това, съдържанието трябва да e методично и директно свързано към заглавието без излишни отклонения, които не са от значение по темата.

Когато търсите информация по определена тема, Google показва на първа страница само най-релевантната информация. Той извежда тези страници от уебсайтовете, които предлагат най-добре изложеното, подробно и щателно съдържание.

Важно е да разгледаме SEO копирайтинга и като инструмент с който общуваме с търсачките и алгоритмите им. Това далеч не означава, че текста трябва да е структуриран специално за тях. Дори напротив. Информацията се изисква да бъде поднесена по най-добрия и удобен начин за обикновения читател. 

Лесната навигация, увлекателно поднесената и разгърнатата тема е тази, която ще се класира на по-горни позиции и ще достигне до таргетирания трафик. 

Ако едно съдържание не се харесва на публиката, Google няма да има причина да го показва в челните позиции.

Но SEO оптимизирания текст не означава оптимизиран сайт.
За професионална оптимизация на уебсайтове разгледайте услугата ни: SEO оптимизация

Разгледайте и другите ни SEO услуги

Постигнете ръст на своя бизнес и повече клиенти, чрез професионални SEO услуги от Linkbox.BG