Поддръжка на сайт и онлайн магазин

Поддръжка на уеб сайт и онлайн магазин‘ е многопластова услуга, предлагана от дигитална агенция LinkBox.BG ℠ 

Опитали сте да поддържате и развивате своя уеб сайт, но не се справяте? Или пък бизнеса Ви се разраства и работата по сайта Ви става все повече и не се справяте?

Тук ще намерите набор от услуги, свързани с поддръжката на Вашия уеб сайт, изпълнявани с безкомпромисно качество.

Какво е поддръжка на уеб сайт?

Уеб сайтовете и онлайн магазините имат нужда от множество грижи. Основните видове поддръжка на сайт и магазин са:

Зад тези 4 основни вида поддръжка, се крият множество под видове и редица задачи. Много собственици на малък бизнес се опитват сами да осъществяват тези поддръжки, но доста често безуспешно.

За това и ние от дигитална агенция ЛинкБокс разработихме и стандартизирахме процеси, които да Ви осигурят така желаната цялостна поддръжка за Вашия сайт или е-магазин.

pireus-bank-logo
finance-academy-logo
автомагистрали-черно-море-ад-шумен-1
pipa-world-logo

Поддръжка на сайт и онлайн магазин. Цени по вид.

По-долу сме описали видовете техническа поддръжка и сме включили цените им. Също така и информация как този вид поддръжка носи ползи за Вашия сайт или магазин.

1. Техническа поддръжка

В рамките на този вид поддръжка, ние се грижим Вашия уеб сайт да работи изправно. Целта е да зарежда достатъчно бързо, за да са ефективни Вашите маркетингови кампании и да се подобрява все повече технически във времето. Разработихме няколко плана за различните видове сайтове.

1.1. Teхническа поддръжка на WordPress сайтове

Вече 3 години сме лидер в Google за “изработка на WordPress сайтове”. Знаем и как да ги поддържаме.

В работата с WordPress сайтове и особено магазини с добавен WooCommerce се пораждат множество технически проблеми и нужда от актуализации.

💸 Цени за техн. поддръжка на WP сайтове, започващи от 100.00 лв. (без ДДС) за малки сайтове.

💸 Поддръжка на WooCommerce магазини,
започващи от 350.00 лв.
(без ДДС) за малки онлайн магазини.

1.2. Tехническа поддръжка на онлайн магазини на друг CMS

Повечето онлайн магазини се разработват с WordPress и WooCommerce, но има и други разпространени технологии. В практиката си сме поддържали е-магазини на Shopify, Magento, OpenCart, CloudCart и др. CMS-и .

Цените за техническа поддръжка в този вид варират спрямо технологията, на която е изработен Вашия онлайн магазин и броят продукти които съдържа.

💸 Цени започващи от 350.00 лв. (без ДДС) за малки онлайн магазини. 

1.3. Техническа поддръжка на сайт или магазин на др. технология

Вашият уеб сайт или магазин не използва CMS, а е разработен от уеб разработчик? Той вече няма възможност да се грижи за Вашия сайт? Нека ние го поемем!

Технологии, които покриваме:

Разполагаме с добър набор от технически експерти, които ще могат да се погрижат за Вашия уеб сайт.

Ако ли пък нямаме правилното техническо лице или капацитет да поемем Вашия проект, то си партнираме с редица други IT и дигитални агенции.

2. Поддръжка и създаване на съдържание

Освен предлаганите от нас “копирайтинг услуги” на достъпни цени , можем да Ви помогнем и с цялостния маркетинг и мениджмънт по създаване на съдържанието, което Ви е нужно.

Разполагаме с графични дизайнери, които могат да се погрижат за Вашите снимки и графични материали. Да комуникираме с наши партньори- видео агенции за създаването на видеа. Нека Ви осигурим цялостен мениджмънт и маркетинг на съдържанието.

Таксата за мениджмънт е базирана на количеството и видът съдържание, което трябва да се произвежда за Вашия сайт.

  • Такса за мениджмънт на съдържанието от 350.00 лева / мес. без ДДС
  • Разходи за създаване на съдържание Индивидуално ценообразуване
  • Такса за стратегия за създаване на съдържание от 350.00 лв без ДДС (еднократно)

3. Уеб администрация

След като сме обезпечили създаването на съдържание и ревизирането на съществуващото такова в рамките на предходния вид поддръжка, е време да представим и следващата наша услуга – уеб администрация. Всеки сайт и магазин има нужда от човек, който да качва и дизайн-ва Вашите продукти, блог статии, и/или др. тип уеб страници. Наемете в наше лице Вашия надежден уеб администратор, който ще се погрижи за всичко във Вашия сайт.

  • Ставки, на които работим: 50.00 лв/ час без ДДС

    За малки сайтове и магазини, обикновено между 3 и 6 часа на месец са достатъчни, за да е качено и актуализирано всичко.

4. Маркетингова поддръжка

Цените за маркетингова поддръжка варират спрямо маркетинговите канали, големината на Вашия сайт/ магазин и бюджетите, които инвестирате в реклама и маркетинг.

Нека разгледаме основните видове и стартови цени.

4.1. SEO поддръжка

Tова е може би най- важния маркетингов канал за редица бизнеси. Имаме богата експертиза в тази сфера и множество класирани сайтове в челните позиции на Google.

Разгледайте нашите SEO абонаменти или се свържете с наш представител за персонална оферта.

ЦЕНИ

Цените за SEO поддръжка варират между 350.00 лв. за малки сайтове и локални бизнеси, преминават през средно 2000.00лв. за онлайн магазини с между 200 и 1000 продукта и могат да достигнат до 5 цифрена сума на месец за големи проекти.

4.2. Поддръжка на платени кампании, реклами и PPC

Tази услуга е подходяща както за онлайн магазини, така и за фирмени сайтове, производители и др. тип бизнеси, които искат да рекламират своите продукти и услуги, чрез дигитални канали като Meta Ads, Google Ads, медийни реклами в България и др. тип рекламни канали.

ЦЕНИ

Ще Ви препоръчаме рекламен бюджет за конкретните канали спрямо Вашата ниша, но тук решението е Ваше … всеки бизнес сам решава с какви средства да се рекламира.

Цените за управление и поддръжка на платени реклами варират между 15 и 30% от рекламния Ви бюджет. ЛинкБокс.БГ си запазва правото да подаде в офертата и допълнителни, обосновани такси, освен % от кампаниите.

4.3. Поддръжка на социални мрежи

няма кой да развива и да се грижи за Вашите Meta бизнес акаунти (Facebook, Threads, Instagram)? Искате да поддържате канал в TikTok? Искате да таргетирате B2B чрез LinkedIn?

Можем да Ви помогнем в това!

ЦЕНИ

Цената за поддръжка на социалните канали е 15.00 лв. на публикация. Цената не включва допълнителни разходи като създаване на видеа и рекламни изображения. Цената включва оформяне на идея за пост и реализацията му.

Нека видим колко често трябва да създаваме интересно съдържание за Вашата аудитория и в кои канали ще трябва да публикуваме и ще Ви подадем персонална оферта. Не се колебайте да се свържете с нас.

4.4. Поддръжка на имейл кампании

Имейлите са най- стария маркетингов канал в интернет. До ден днешен те са и един от най- ефективните методи за комуникация с аудиторията Ви.

Ако искате да създадем професионални имейл темплейти за ремаркетинг или друг вид маркетинг и реклама, то ние ще се грижим регулярно за това.

ЦЕНИ

Цени за поддръжка на имейл кампании и автоматизации - започващи от 400.00 лв. / мес.

Попитайте ни за персонализирана оферта.

… след като Ви представихме видовете поддръжка и ориентировъчни цени, ще се радваме да прочетете информацията и по- долу, която ще намерите за доста полезна.

Също и Ви препоръчваме да прочетете нашата помощна статия “Колко струва поддръжка на сайт” като се запознаете с всичко от тази страница.

Изработка и поддръжка на сайт и онлайн магазин

Понякога “поддръжка” не е услугата, от която се нуждаете. Ако уеб сайтът Ви е стар или не е изработен от опитен уеб разработчик, то може би имате нужда от изработка на нов професионален сайт.  Ако мислите, че Вашия случай е такъв, можете да разгледате:

След това, разбира се, ще се заемем и с поддръжката. Като е важно да споменем, че сайтовете, изработени от нас, съумяваме да поддържаме по- качествено и по- ефективно като ценови параметри и постигнати резултати.

Мнения от наши клиенти

Какво постигнахме с поддръжка за наши клиенти

Извършваме различни видове поддръжка и на сайтове и SEO оптимизация. Можете да разгледате подробен опис на някои наши проекти и постигнатите резултати.

Често задавани въпроси за поддръжка на сайт и онлайн магазин

Ако имате въпроси, молим, погледнете дали Вашия въпрос не се намира сред често задаваните от клиентите ни. Винаги сме насреща да помогнем, ако искате да обсъдим възможността за поддръжка!

Това са основните видове. Кликнете на желания вид, за да отидете на информацията за конкретния вид поддръжка.

Техническа поддръжка
Поддръжка и създаване на съдържание
Уеб администрация
Маркетингова поддръжка

Това изцяло зависи от това с кои видове поддръжка ще ни ангажирате точно и какъв ще е обемът работа. В желанието си да Ви дадем отправна точка и ако приемем факта, че ще поемем цялостната поддръжка на сайта Ви, то:

За малки сайтове – цените започват от 500.00 лв. / мес. за всички видове поддръжка и от 100.00 лв./ мес. само за техническа поддръжка.

За онлайн магазини с няколко стотин продукта – цените започват от 1500.00 лв. / мес. За всички видове поддръжка и от 350.00 лв./ ,е само за техническа поддръжка.

Държим да се свържете с нас преди да подадем окончателна оферта. Не пропускайте да разгледате и нашата статия “Колко струва поддръжката на сайт?” , за да придобиете представа от всички пера, по които ценообразуваме.

Искате ли повече посетители и клиенти? А искате ли сайта Ви да работи изправно и да зарежда бързо на всякакъв тип устройства? Да се радвате на много поръчки и добри обороти за бизнеса си от интернет? Е, … това не може да се постигне без поддръжка! Нека Ви помогнем да го постигнете!

Парите които давате за “поддръжка на сайт” не са разходи, а инвестиция с възвръщаемост. Не може Вашия магазин или сайт да има клиенти, ако няма поддръжка.

Фирмата ни има регистрация по ЗДДС и издаваме редовни фактури както на Български фирми, така и работим с редица чуждестранни. Стараем се да сме изрядни, дори педантнични в работата с клиенти.

След като изготвим персонална оферта и ако Вие се съгласите с нея, то залагаме параметрите от офертата в договор. Без “ситен шрифт” и скрити условия. Целим дългосрочни партньорства, полезни за двете страни.

Стандартните ни договори за поддръжка са за период от 1 година.

Това … само времето ще покаже. Множеството доволни клиенти са едно ниво на валидация. В готовност сме да Ви представим препоръки и множество успешни примери. Дори личен разговор с някои наши клиенти, за да се уверите, че не просто ни се доверяват, но и печелят добре от работата с нас.

Ако не можем да се справим с даден вид поддръжка поради недобро познаване на технологията, на която е разработен Вашия сайт … то можем да Ви уверим, че няма да поемем ангажимента и да Ви подведем. В такива случаи най- често Ви свързваме с наши партньори – по- подходящи за работата по Вашия проект.

Вероятно сте се свързали извън работно време с нас или сме били заети. Наш търговец ще се свърже в най- кратки срокове с Вас. Междувременно ни изпратете до [email protected] Вашия сайт и информация от какъв вид поддръжка се интересувате. Естествено и контакт за обратна връзка с Вас.

Най- добре се свържете с нас, като ползвате “контакти” в сайта ни и ние ще Ви насочим. Предлагаме безплатни консултации и безплатни сайт анализи да установим от какво имате нужда. Няма какво да губите, ако се свържете с нас.

Дори и да не приемете нашата оферта, ще останете с куп безплатни съвети и насоки как по- успешно да поддържате Вашия сайт и какво Ви се губи в поддръжката.

Не обичаме да критикуваме работата на колеги. Винаги имаме позитивно отношение, дори и към неопитни специалисти. Все пак ще се радваме да прегледаме Вашия уеб сайт и ще “осветлим” пропуските, които се допускат в поддръжката му.