SEO оптимизация за Варна и региона?

SEO оптимизация. Локална услуга за бизнеси от област Варна, желаещи повече посетители от търсачките на местно ниво. Ако целта Ви е вашият уеб сайт да бъде видим в търсачките за цялата страна или чужбина, то моля разгледайте основната ни услуга SEO оптимизация , която е специално разработена да даде ефект при по- широко гео таргетиране. 

SEO консултация
15 минути

Здравейте и благодаря, че разглеждате услугата ни локална SEO оптимизация за Варна.

Като специалист, работил с над 500 SEO клиента и създател на няколко бизнеса, ще се радвам да поговоря с Вас, в рамките на 15 минутна, предварително уговорена консултация, разяснявайки как може Вашият бизнес да спечели клиенти от локално класиране в Google.

Просто пуснете заявка за анализ и ще насрочим час за разговор в удобно за мен и Вас време.

Иван Колев,
 Създател на LinkBox.BG

SEO оптимизация Варна - SEO анализ

Безплатен SEO анализ и консултация с нас.

  Искам анализ и офертаИскам само анализ

  Какво включва
  SEO анализа?

  Повечето SEO анализи в интернет са с национална насоченост и не са от полза за локални бизнеси. За това създадохме анализ, специално за бизнеси от обл. Варна.​

  В тази част ще проверим техническото SEO на Вашия уеб сайт.

  Нека проучим Вашата ниша за кл. думи и дали Вашето съдържание отговаря на изискванията да се класира сайтът Ви за тях, чрез анализ на съдържание и кл. думи.​

  Вътрешните и външните връзки са основен фактор за класирането на Вашия уеб сайт. Да проверим качеството, структурата и количеството на Вашите.

  Koлко може да спечелите от SEO? Съобразяваме се с редица фактори, като конкуренция и др. и правим прогностика колко клиенти може да получите от SEO.​

  Нека видим дали Вашия уеб сайт има някакви наказания от Google или дали има опасност от такива, съобразно сегашната ситуация и да Ви дадем насоки.​

  Сертифициран анализ

  SEO оптимизация на изгодни цени за Варна ?

  Посочените по- долу цени и ставки за SEO са с включени данъци и важат за клиенти от Варна и областта.

  77.00 лева

  / на час

  Поискайте персонална оферта

  на всички SEO услуги

  Локална оптимизация за търсачки

  Прецизно таргетирани посетители , от Варна и областта.

   Данните от 2016 на НСИ сочат, че жителите на областта са общо 472 654.  Относителният дял на домакинствата с достъп до интернет е 76.6% (или 363 943 души ). Достигайте до таргетирана част от тези потребители, чрез нашите услуги и абонаментни планове, осигурявайки си повече клиенти. А Вие от къде точно искате повече клиенти?

  Клиенти от конкретна община?

  Подходящи SEO абонаменти за малки бизнеси от конкретните общини в област Варна. Ако Вашият бизнес не може да се възползва от клиенти, живущи в друга община (пример: фризьорски салони, сектор услуги и др. ) , моля изберете Вашата община в контакт формата.

  SEO за цялата страна или чужбина?

  Това е услуга, постигаща ефект само за област Варна. Ако искате цени и информация за оптимизация за други области, национално или мултинационално таргетиране, моля кликнете  бутона.