SEO оптимизация за Варна и региона?

SEO оптимизация. Локална услуга за бизнеси от област Варна, желаещи повече посетители от търсачките на местно ниво. Ако целта Ви е вашият уеб сайт да бъде видим в търсачките за цялата страна или чужбина, то моля разгледайте основната ни услуга SEO оптимизация , която е специално разработена да даде ефект при по- широко гео таргетиране. 

SEO консултация
15 минути

Здравейте и благодаря, че разглеждате услугата ни локална SEO оптимизация за Варна.

Като специалист, работил с над 500 SEO клиента и създател на няколко бизнеса, ще се радвам да поговоря с Вас, в рамките на 15 минутна, предварително уговорена консултация, разяснявайки как може Вашият бизнес да спечели клиенти от локално класиране в Google.

Просто пуснете заявка за анализ и ще насрочим час за разговор в удобно за мен и Вас време.

Иван Колев,
 Създател на LinkBox.BG

SEO оптимизация Варна - SEO анализ

Безплатен SEO анализ и консултация с нас.

  Искам анализ и офертаИскам само анализ

  Какво включва
  SEO анализа?

  Повечето SEO анализи в интернет са с национална насоченост и не са от полза за локални бизнеси. За това създадохме анализ, специално за бизнеси от обл. Варна.​

  В тази част ще проверим техническото SEO на Вашия уеб сайт.

  Нека проучим Вашата ниша за кл. думи и дали Вашето съдържание отговаря на изискванията да се класира сайтът Ви за тях, чрез анализ на съдържание и кл. думи.​

  Вътрешните и външните връзки са основен фактор за класирането на Вашия уеб сайт. Да проверим качеството, структурата и количеството на Вашите.

  Koлко може да спечелите от SEO? Съобразяваме се с редица фактори, като конкуренция и др. и правим прогностика колко клиенти може да получите от SEO.​

  Нека видим дали Вашия уеб сайт има някакви наказания от Google или дали има опасност от такива, съобразно сегашната ситуация и да Ви дадем насоки.​

  Сертифициран анализ

  Цена за SEO оптимизация за Варна

  Дигитална агенция Linkbox.BG може да класира Вашия уеб сайт в Google и да осигури клиенти за Вашия бизнес. В желанието ни да работим с малкия бизнес, изготвихме следните локални пакети.

  • SEO одит и стратегия 49.00 лв./ час (минимум 10 часа)

   Първата ни работа (а на Вас първата инвестиция) в евентуална посъвместна работа би била да планираме добре всичко и да Ви изготвим цялостен SEO одит и стратегия. Нека преценим кои ключови думи при евентуално класиране в Google могат да Ви осигурят дивидент и приход за Вашия бизнес.

  • Вътрешна SEO оптимизация Зависи от SEO одита и стратегията

   Всеки уеб сайт е различен. За това и работата по вътрешната оптимизация не може да се стандартизира. Ако решите да работите с нас, ще изготвим ясен план за подобрение на Вашия уеб сайт. Свържете се с нашите консултанти и ще Ви дадем безценни, безплатни съвети.

  • Линкове и външна оптимизация от 10.00 лева без ДДС / на 1 бр. линк

   За добро класиране в Google и другите търсачки, освен добре подреден, структуриран по ключови думи уеб сайт от вътрешната оптимизация, ще се нуждаете от популярност сред други (външни) уеб сайтове. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете правилните места, на които да промотирате своя бизнес. Сайтове за обяви? Няма проблем! Форуми, бизнес каталози, директории, локални медии? ще Ви осигурим присъствие в тях!

  • SEO абонаменти, съчетаващи всичко нужно Месечни абонаменти от 300.00 лева/ месец

   Ако искате доверен партньор, на който да оставите работата по Вашето SEO и да класираме за София ключови думи, които ще осигуряват клиенти за Вашия бизнес, то нека договорим SEO абонамент, който включва както вътрешна, така и външна оптимизация. Ще се погрижим Вашия бизнес да присъства както в G Мaps, така и в органичните резултати.

  Локална оптимизация за търсачки

  Прецизно таргетирани посетители , от Варна и областта.

   Данните от 2016 на НСИ сочат, че жителите на областта са общо 472 654.  Относителният дял на домакинствата с достъп до интернет е 76.6% (или 363 943 души ). Достигайте до таргетирана част от тези потребители, чрез нашите услуги и абонаментни планове, осигурявайки си повече клиенти. А Вие от къде точно искате повече клиенти?

  Клиенти от конкретна община?

  Подходящи SEO абонаменти за малки бизнеси от конкретните общини в област Варна. Ако Вашият бизнес не може да се възползва от клиенти, живущи в друга община (пример: фризьорски салони, сектор услуги и др. ) , моля изберете Вашата община в контакт формата.

  SEO за цялата страна или чужбина?

  Това е услуга, постигаща ефект само за област Варна. Ако искате цени и информация за оптимизация за други области, национално или мултинационално таргетиране, моля кликнете  бутона.