Tърсите SEO оптимизация за Ямбол?

Постоянен поток от клиенти от Google за Ямбол и областта.

Разработихме локална SEO услуга даваща оптимален ефект за Ямбол. Проблемът на повечето SEO услуги е , че не включват похвати за локално таргетиране. Вашия уеб сайт, няма нужда от посетители от цялата страна (виж SEO за страната и чужбина от тук) ? Вашият бизнес може да получава клиенти само от столицата? Това е правилната услуга за Вас! Ефективни цени, чрез прецизно таргетиране.

SEO консултация
15 минути

Здравейте и благодаря, че разглеждате услугата ни локална SEO оптимизация за Ямбол.

Като специалист, работил с над 500 SEO клиента и създател на няколко бизнеса, ще се радвам да поговоря с Вас, в рамките на 15 минутна, предварително уговорена консултация, разяснявайки как може Вашият бизнес да спечели клиенти от локално класиране в Google.

Просто пуснете заявка за анализ и ще насрочим час за разговор в удобно за мен и Вас време.

Иван Колев,
 Създател на LinkBox.BG

SEO оптимизация ямбол SEO анализ

Безплатен SEO анализ и консултация с нас.


Какво включва
SEO анализа?

Нека първо проверим дали Вашия уеб сайт таргетира оптималните ключови думи за Вашата бизнес ниша.

Всяка ключова дума, която искаме да класираме в Google, най- общо казано, трябва да има своя страница. Нека проверим дали това е така във Вашия уеб сайт.

Интересувате се колко клиенти може да получавате, чрез SEO услугата ни? Нека проверим това, с прецизно проучване на пазарната Ви ниша.

Наш специалист ще се свърже с Вас, за да Ви представи нашите анализи, съдействайки Ви да ги разберете, осмислите и използвате. Не се колебайте да получите безплатни съвети, чрез които да привличате клиенти, чрез локално SEO.

Сертифициран анализ

SEO оптимизация Ямбол : ЦЕНИ

Посочените по- долу цени и ставки за SEO са с включени данъци и важат за клиенти от Ямбол и областта.

Локален SEO анализБезплатно
SEO КонсултацииОнлайн

77.00 лева

/ на час

Месечен абонаментЦялостна SEO услуга

Поискайте персонална оферта

Всички SEO услугиНад 20 вида

на всички SEO услуги

От къде точно искате повече клиенти?

Изберете ареал за нашето SEO проучване.

 Данните от 2018 на НСИ сочат, че жителите на областта са общо 118 897.  Относителният дял на домакинствата с достъп до интернет е 62.1% (или 73 717 души ). Достигаме само до тази част от тези потребители, които имат потенциал да бъдат Ваши клиенти. Това е силата на локалното SEO. Не хабим Вашите ресурси за маркетинг и реклама, дори напротив. Оптимизираме ги, постигайки висока възвръщаемост!

Клиенти от другите общини в областта?

Подходящи SEO абонаменти за малки бизнеси от конкретните общини в област Ямбол. Ако Вашият бизнес не може да се възползва от клиенти, живущи в столицата(пример: фризьорски салони, локални обекти и др. ), моля изберете Вашата община от списъка и я посочете в контакт формата.

SEO оптимизация за страната и/ или чужбина?

Услуга с фокус Ямбол и областта. Ако бихте се облагодетелствали от посетители от цялата страна или чужбина или пък се интересувате от повече информация за това какво представлява оптимизацията за търсачки, моля разгледайте нашата основна SEO страница.

Сертификати

Референции и препоръки

Примери за развити бизнеси

LinkBox.BG © 2020 – дигитална агенция, грижеща се за Вашето онлайн присъствие, чрез пълен спектър от дигитални услуги.

Linkbox BETA

Някои зони от нашия уеб сайт не работят. Благодарим за търпението, докато ни изчаквате да довършим своя нов уеб сайт. Свържете се с нас, за да попитате.