Linkbox.BG digital

SEO консултации

SEO  консултации с индивидуален подход. Възползвайте се от нашето предложение – 15 минути безплатна консултация с наш експерт. Той ще Ви посъветва как да подобрите своето SEO.

Няма какво да губите, може само да спечелите!

 

Запазете час от контактите по- долу:

Безплатна SEO консултация

☎ +359 899 961 595 | ✉ о[email protected]

Свържете се с наш сътрудник клиенти и запазете час за СЕО консултация при някой от нашите експерти!

Компании, които сме консултирали ...

SEO Консултации осигурени на Автомагистрали Черно Море Шумен
SEO консултации кауфланд 2

Какво включва безплатната SEO консултация?

SEO oдит на сайт

Анализираме Вашия уеб сайт по фактори като скорост, ориентираност около кл. думи и над 30 други фактора.

Насоки и SEO план

След като сме установили настоящите SEO проблеми, подготвяме предписания за подобрения.

Ключови думи и информация

Проверяваме дали Вашия е-бизнес няма възможност за печалби от нови кл. думи и как се справяте с настоящите.

Иван Колев , 
създател на Linkbox ℠ 

Последващи платени консултации

Здравейте и благодаря, че разглеждате нашия уеб сайт и информацията относно „SEO консултации“ .
В знак на добра воля към всеки български бизнес, създадох малка безплатна 15 минутна услуга, в която да се убедите в качеството и познанията на нашите ексерти. SEO обаче е дългосрочен процес и сами се досещате, че с 15 минутна консултация, няма да стигнем до самия край, а именно – класиране на  ключови думи. Именно за това, Ви подканвам да работим дългосрочно и да започнем с цялостна  SEO стратегия.

SEO консултации. Цени и ставки.

SEO консултациионлайн

49.00

Лева на час

SEO консултацииНа място

119.00

Лева на час

Какво можем да обсъдим в рамките на SEO консултациите?

SEO консултации за подобрения по сайта

Вашия уеб сайт и SEO състояние

От съдържанието на Вашия уеб сайт до важни технически показатели като скорост и съвети за технически подобрения. Нашите консултации дават в ясни стъпки, насоки за оптимизирането на Вашия сайт, които може да отнесете до Вашия разработчик.

Извлечете максимум SEO потенциал от Вашия уеб сайт!

Как да печелите от SEO?

Нека проверим вместо Вас от кои кл. думи може да получавате повече посетители и клиенти. Да формираме ясни стратегии и визия. Да проверим как Ваши конкуренти печелят от Google ресултатите и да внедрим тези добри практики и за Вашия бизнес!

Класирайте думи, печелете повече клиенти!

печелете от SEO
сео консултации преди изработка

Предстои Ви създаване на сайт

SEO започва още на етап „изработка на уеб сайт„. Ако в момента разработвате сайт или Ви предстои това, то той трябва да бъде ореантиран около предварително подбрани кл. думи. Това е крайъгълния камък в SEO процеса и последващите Google Ads кампании.

Нека направим SEO структура и заложим кл. думи!

Вече правите SEO?

Вече правите SEO? Служител във Вашата фирма или наши колеги- дигитални агенции се грижат за Вашето SEO? Нека дадем безпристрастно и адекватно мнение как се справяте цялостно в SEO. Ще Ви дадем поглед от експерт в страни. Подхождаме добронамерено и не злословим срещу колеги!

Да проверим как се справяте!

СЕо консултации за кориктив
SEO оптимизация Видин SEO анализ

Ежемесечни консултации

Опитвате да правите сами SEO? Нека Ви ръководим в това . Имаме опит, готови сме да го споделим с Вас. Нека се погрижим Вашия маркетингов отдел да работи добре.

Да работим дългосрочно!

Лични и групови SEO обучения

Обучения и практически примери в рамките на нашите консултации. Възползвайте се от опита на нашите експерти. Защо да карате скъпи курсове, които няма да Ви дадат никакъв практически опит?? Учете се от хора в бранша!

Да обучим Вас или Вашите служители!

SEO консултации и обучения

ЧЗВ относно нашите SEO консултации

В екипа си разполагаме с трима SEO експерта с повече от 5 години опит. Обикновено някой от тях води консултациите.

SEO консултация е доста общо понятие. Най- често консултираме хора и бизнеси относно цялостното SEO състояние на техния уеб сайт или магазин. Правим консултации относно ON PAGE SEO, OFF PAGE SEO както и на всяка дена SEO тема.

Предварително уговаряме дните и часовете на консултации/ обучения. Планираме добре своята визита, понякога идваме двама души от нашия екип. Изготвяме индивидуални оферти за това, базирани на часова ставка 119.00 с вкл. Данъци, без вкл. транспортен разход до други градове.

Първата консултация е безплатна! Последващите консултации са по 49.00лв. на час –  онлайн.

Дори ги предпочитаме! Можем да споделим екран, да Ви покажем нагледно информацията, подготвена от нашите експерти.

Може би искате директно да говорите с наш експерт. Това без уговорен час е невъзможно, защото работим с клиенти от цял свят. Нашите експерти са доста ангажирани хора.

Както отивате при адвокат, когато имате нужда от тясно специализирана информация – така е и с дигиталния маркетинг и в частност SEO-то. Колкото и да четете в интернет, поглед от специалист значи много повече.

Не, не е нужно – просто кажете уеб сайта си на нашия сътрудник клиенти. Той ще направи заявка не само за консултация, но и за безплатен анализ за Вашия уеб сайт. 

Ако все пак имате конкретни питания и въпроси – подгответе си ги и ги задайте в разговора с наш експерт или му ги изпратете предварително.

Да, разбира се . Но все пак имайте предвид, че само първата консултация е безплатна. Или по друг начин казано – 15 минути. Всичко след това се тарифира според гореизложените цени.

Не, не сме импулсен телефон. Предварително издаваме фактура, спрямо желаните часове, които искате да ангажирате наш експер.

Не губете време, запазете час сега!

☎ +359 899 961 595 | ✉ о[email protected]

Тествай се безплатно!