Tърсите SEO оптимизация за Стара Загора?

Повече клиенти от Google за Вашия бизнес от Старозагорска област.

Разработихме локална SEO услуга даваща оптимален ефект за Стара Загора. Проблемът на повечето SEO услуги е , че не включват похвати за локално таргетиране. Вашия уеб сайт, няма нужда от посетители от цялата страна (виж SEO за страната и чужбина от тук) ? Вашият бизнес може да получава клиенти само от столицата? Това е правилната услуга за Вас! Ефективни цени, чрез прецизно таргетиране.

SEO консултация
15 минути

Здравейте и благодаря, че разглеждате услугата ни локална SEO оптимизация за Стара Загора.

Като специалист, работил с над 500 SEO клиента и създател на няколко бизнеса, ще се радвам да поговоря с Вас, в рамките на 15 минутна, предварително уговорена консултация, разяснявайки как може Вашият бизнес да спечели клиенти от локално класиране в Google.

Просто пуснете заявка за анализ и ще насрочим час за разговор в удобно за мен и Вас време.

Иван Колев,
 Създател на LinkBox.BG

SEO оптимизация Стара Загора SEO анализ

Безплатен SEO анализ и консултация с нас.


  Какво включва
  SEO анализа?

  Нека първо проверим дали Вашия уеб сайт таргетира оптималните ключови думи за Вашата бизнес ниша.

  Всяка ключова дума, която искаме да класираме в Google, най- общо казано, трябва да има своя страница. Нека проверим дали това е така във Вашия уеб сайт.

  Интересувате се колко клиенти може да получавате, чрез SEO услугата ни? Нека проверим това, с прецизно проучване на пазарната Ви ниша.

  Наш специалист ще се свърже с Вас, за да Ви представи нашите анализи, съдействайки Ви да ги разберете, осмислите и използвате. Не се колебайте да получите безплатни съвети, чрез които да привличате клиенти, чрез локално SEO.

  Сертифициран анализ

  Цена за SEO оптимизация за Стара Загора

  Дигитална агенция Linkbox.BG може да класира Вашия уеб сайт в Google и да осигури клиенти за Вашия бизнес. В желанието ни да работим с малкия бизнес, изготвихме следните локални пакети.

  • SEO одит и стратегия 49.00 лв./ час (минимум 10 часа)

   Първата ни работа (а на Вас първата инвестиция) в евентуална посъвместна работа би била да планираме добре всичко и да Ви изготвим цялостен SEO одит и стратегия. Нека преценим кои ключови думи при евентуално класиране в Google могат да Ви осигурят дивидент и приход за Вашия бизнес.

  • Вътрешна SEO оптимизация Зависи от SEO одита и стратегията

   Всеки уеб сайт е различен. За това и работата по вътрешната оптимизация не може да се стандартизира. Ако решите да работите с нас, ще изготвим ясен план за подобрение на Вашия уеб сайт. Свържете се с нашите консултанти и ще Ви дадем безценни, безплатни съвети.

  • Линкове и външна оптимизация от 10.00 лева без ДДС / на 1 бр. линк

   За добро класиране в Google и другите търсачки, освен добре подреден, структуриран по ключови думи уеб сайт от вътрешната оптимизация, ще се нуждаете от популярност сред други (външни) уеб сайтове. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете правилните места, на които да промотирате своя бизнес. Сайтове за обяви? Няма проблем! Форуми, бизнес каталози, директории, локални медии? ще Ви осигурим присъствие в тях!

  • SEO абонаменти, съчетаващи всичко нужно Месечни абонаменти от 300.00 лева/ месец

   Ако искате доверен партньор, на който да оставите работата по Вашето SEO и да класираме за София ключови думи, които ще осигуряват клиенти за Вашия бизнес, то нека договорим SEO абонамент, който включва както вътрешна, така и външна оптимизация. Ще се погрижим Вашия бизнес да присъства както в G Мaps, така и в органичните резултати.

  От къде точно искате повече клиенти?

  Изберете ареал за нашето SEO проучване.

   Данните от 2018 на НСИ сочат, че жителите на областта са общо 316 356.  Относителният дял на домакинствата с достъп до интернет е 71.4% (или 227 777 души ). Достигаме само до тази част от тези потребители, които имат потенциал да бъдат Ваши клиенти. Това е силата на локалното SEO. Не хабим Вашите ресурси за маркетинг и реклама, дори напротив. Оптимизираме ги, постигайки висока възвръщаемост!

  Клиенти от другите общини в областта?

  Подходящи SEO абонаменти за малки бизнеси от конкретните общини в област Стара Загора. Ако Вашият бизнес не може да се възползва от клиенти, живущи в столицата(пример: фризьорски салони, локални обекти и др. ) , моля изберете Вашата община от списъка и я посочете в контакт формата.

  SEO оптимизация за страната и/ или чужбина?

  Услуга с фокус Стара Загора и областта. Ако бихте се облагодетелствали от посетители от цялата страна или чужбина или пък се интересувате от повече информация за това какво представлява оптимизацията за търсачки, моля разгледайте нашата основна SEO страница.