Tърсите SEO оптимизация за Враца?

Още повече клиенти за бизнеса от Google за Враца и областта.

Разработихме локална SEO услуга даваща оптимален ефект за Враца. Проблемът на повечето SEO услуги е , че не включват похвати за локално таргетиране. Вашия уеб сайт, няма нужда от посетители от цялата страна (виж SEO за страната и чужбина от тук) ? Вашият бизнес може да получава клиенти само от столицата? Това е правилната услуга за Вас! Ефективни цени, чрез прецизно таргетиране.

SEO консултация
15 минути

Здравейте и благодаря, че разглеждате услугата ни локална SEO оптимизация за Враца.

Като специалист, работил с над 500 SEO клиента и създател на няколко бизнеса, ще се радвам да поговоря с Вас, в рамките на 15 минутна, предварително уговорена консултация, разяснявайки как може Вашият бизнес да спечели клиенти от локално класиране в Google.

Просто пуснете заявка за анализ и ще насрочим час за разговор в удобно за мен и Вас време.

Иван Колев,
 Създател на LinkBox.BG

SEO оптимизация Враца SEO анализ

Безплатен SEO анализ и консултация с нас.


  Какво включва
  SEO анализа?

  Нека първо проверим дали Вашия уеб сайт таргетира оптималните ключови думи за Вашата бизнес ниша.

  Всяка ключова дума, която искаме да класираме в Google, най- общо казано, трябва да има своя страница. Нека проверим дали това е така във Вашия уеб сайт.

  Интересувате се колко клиенти може да получавате, чрез SEO услугата ни? Нека проверим това, с прецизно проучване на пазарната Ви ниша.

  Наш специалист ще се свърже с Вас, за да Ви представи нашите анализи, съдействайки Ви да ги разберете, осмислите и използвате. Не се колебайте да получите безплатни съвети, чрез които да привличате клиенти, чрез локално SEO.

  Сертифициран анализ

  SEO оптимизация Враца - ЦЕНИ

  Посочените по- долу цени и ставки за SEO са с включени данъци и важат за клиенти от Враца и областта.

  Локален SEO анализБезплатно
  SEO КонсултацииОнлайн

  77.00 лева

  / на час

  Месечен абонаментЦялостна SEO услуга

  Поискайте персонална оферта

  Всички SEO услугиНад 20 вида

  на всички SEO услуги

  От къде точно искате повече клиенти?

  Изберете ареал за нашето SEO проучване.

   Данните от 2018 на НСИ сочат, че жителите на областта са общо 162 549.  Относителният дял на домакинствата с достъп до интернет е 65.5% (или 105 657 души ). Достигаме само до тази част от тези потребители, които имат потенциал да бъдат Ваши клиенти. Това е силата на локалното SEO. Не хабим Вашите ресурси за маркетинг и реклама, дори напротив. Оптимизираме ги, постигайки висока възвръщаемост!

  Клиенти от другите общини в областта?

  Подходящи SEO абонаменти за малки бизнеси от конкретните общини в област Враца. Ако Вашият бизнес не може да се възползва от клиенти, живущи в столицата(пример: фризьорски салони, локални обекти и др. ) , моля изберете Вашата община от списъка и я посочете в контакт формата.

  SEO оптимизация за страната и/ или чужбина?

  Услуга с фокус Враца и областта. Ако бихте се облагодетелствали от посетители от цялата страна или чужбина или пък се интересувате от повече информация за това какво представлява оптимизацията за търсачки, моля разгледайте нашата основна SEO страница.