SEO услуги от Linkbox.BG ℠

Добре дошли в страницата с  нашите SEO услуги 🚀

SEO услуги на изгодни цени, с висока възвръщаемост. Повечето от нашите клиенти постигат възвръщаемост на инвестициите в SEO над 400% . Предпочитаме да работим с индивидуални оферти и месечни абонаменти за цялостна работа и постигане на оптимални крайни резултати, но тук също така ще намерите цени за отделни SEO услуги, които може би търсите.

За цени и повече информация, разгледайте страницата по- долу.

Цялостна SEO оптимизация

Търсите цялостно решение за развитие на Вашия бизнес?

В началото на тази страница искаме да Ви предложим цялостни решения, съдържащи в себе си всички видове оптимизации, които ще разгледате по- долу.

Класическа SEO оптимизацияМесечен абонамент

ПО ДОГОВАРЯНЕ

Индивидуално за всеки бизнес

Локална SEO оптимизацияМесечен абонамент

90 - 990 лева

Според конкурентността на нишата

Кои са всички SEO услуги, включени в нашите абонаменти? По- долу ще се запознаете с тях и ще намерите подробна разбивка на цените в различните етапи на SEO oптимизацията. Нека разгледаме началните SEO услуги по- долу.

3-dots-png-1

Начални SEO услуги

С които започва всяка SEO оптимизация.

SEO услугите, от които се нуждае всеки сайт в началото са аналитичен тип и целят да извлекат и систематизират полезна информация за Вашия бизнес.

Базов SEO анализБезплатен старт

80.00 лева

БЕЗПЛАТНО САМО СЕГА

150 - 500 лв.

В зависимост oт обема на нишата

Чрез стартовите услуги ще сте наясно дали и колко може да спечелите от SEO също и как точно да стане това. След като имаме систематизирани и подредени данните от анализите и проучването, както и евентуална стратегия, продължаваме с промени по Вашия уеб сайт. Все още нямате такъв? Вижте нашите предложения за изработка на сайт. Ако имате такъв, продължете надолу.

3-dots-png-1

Оптимизации във Вашия сайт

ON PAGE SEO Услуги, подобряващи SEO показателите във Вашия сайт

SEO oптимизацията условно може да се раздели на две части. Оптимизации на различни компоненти по сайта (ON page/ ON site) и работа извън сайта (OFF page/ OFF site SEO). За да стигнем обаче до оптимизации извън сайта, като линкбилдинг и др. , първо трябва да подготвим Вашия уеб сайт, за да отговаря на установените насоки от Google . Дейностите, които трябва да се извършат в част „оптимизация вътре в сайта“ са заложени в цялостната SEO стратегия от предходната точка. Ето какви могат да бъдат те:

120.00 лева

За сайтове до 50 страници

ПО ДОГОВАРЯНЕ

В зависимост обемите работа

Оптимизация на скоростЕднократна услуга

200 - 400 лв.

Според големината на сайта

Поръчайте от тук

77.00 лева

На страница А4 / 500 думи /.

Създаване мета данни Еднократна услуга

50.00 лева

На страница до 1000 думи

Поръчайте от тук

Единични корекции по сайтаПочасова услуга

77.00 лева

/ на астрономически час

Ангажирайте ни от тук

Доста често оптимизациите по сайта са достатъчни за челни позиции, но само в слабо конкурентни ниши. В по- силно конкурентни ниши, трябва да се положат значителни усилия и извън сайта. Нека разгледаме видовете оптимизации извън сайта по- долу.

3-dots-png-1

Оптимизации извън Вашия сайт

OFF PAGE SEO и популяризация на Вашия бизнес в други сайтове

След като, чрез предходните оптимизацииосигурихме високи SEO показатели , чрез оптимизации в сайта,  е време да преминем към групата SEO услуги, нужни за първи места за желаните ключови думи. Основна дейност в OFF PAGE SEO е създаването на линкове в други уеб сайтове – линкбилдинг. Предлагаме богато разнообразие от на линкбилдинг техники, като изготвяме план в какъв тип сайтове  и колко често трябва да се създават линкове за Вашия уеб сайт. Ето и видовете OFF page SEO услуги, които можем да Ви предоставим:

Линкбилдинг одит и стратегияЕднократна услуга

150 - 400 лева

Според сложността на нишата

Заявете своя одит от тук

Създаване на линковеМесечен абонамент

ПО ДОГОВАРЯНЕ

Според сложността на нишата Ви

Поискайте оферта

След като стотици уеб сайтове „говорят“ за Вашия сайт и бизнес, то това неминуемо ще повлияе на позициите Ви в Google. С това се изчерпва и цикъла от услуги в и извън Вашия уеб сайт. Останаха обаче някои специфични SEO услуги, които можем да предложим по- долу.

3-dots-png-1

Консултантски SEO услуги

Имате проблем, на който нямате решение?

Ако Вашата фирма се е заела самостоятелно да изпълнява своето SEO или Ви обслужва друга фирма и искате да дадем независима оценка на тяхната работа, или пък просто искате да обучите своя маркетингов отдел на SEO и да обезпечите своите нужди от оптимизация самостоятелно, без да наемате външна фирма … то ние сме на среща! Ще се радваме да предложим своите консултантски услуги и над 7 годишен опит в класирането на стотици сайтове и хиляди ключови думи, дори в конкурентни ниши. Нека видим услугите:

Почасова консултацияОнлайн

77.00 лева

/ на астрономически час

Запазете час за консултация

Онлайн SEO обученияЗа начинаещи

77.00 лева

/ на астрономически час

Свържете се с нас

Toва бяха и последните наши предложения. В тази страница Ви предложихме пълен спектър от SEO услуги с подробна разбивка и цени. Ако търсите цялостни решения, то моля да разгледате нашата основна услуга SEO оптимизация, чрез линка по- долу.

3-dots-png-1

Основната ни услуга- цялостна SEO оптимизация

SEO е дългосрочен процес, който отнема между 6 месеца и година работа за постигане на трайни и оптимални резултати. Разберете повече за SEO и нашите месечни абонаменти, чрез бутона.