Копирайтинг услуги.
Пълен спектър от решения.

Копирайтинг услуги. Стратегии на съдържанието. Проучвания, SEO и ключови думи. Мениджмънт на целия процес. Осигуряване и комуникация с нишови копирайтъри, подходящи за Вашата ниша. 

Опитен вътрешен екип, покриващ 20+ сфери в бизнеса. Доверете се на професионалните услуги на дигитална агенция Linkbox.BG.

Подходяща услуга за:

Фирмени и корпоративни уеб сайтове

Онлайн магазини и маркетплейсове

Цялостен маркетинг на съдържанието

Дългосрочни и еднократни проекти

Копирайтинг услугите ни включват:

👉 Списване на авторско съдържание 
👉 Перифразиране на съществуващо съдържание
👉 Проучвания и стратегии 
👉 Годишни планове за публикации 
👉 Нишови и специализирани текстове
👉 SEO, ключови думи и структуриране

Цени за копирайтинг услугите на Linkbox.BG

По- долу в тази страница, ще намерите подробно разписани видовете копирайтинг услуги и ценовата ни политика.

Цени от: 00.09 лв. / дума с вкл ДДС 

Отстъпки при дългосрочни ангажименти.

Какво е копирайтинг?

/Определение/

копирайтинг-услуги-LinkboxBG

Копирайтингът е дума- чуждица, навлезнала от английския език и значи (copy – термин за текст/ публикация и writing – писане). Копирайтингът намира редица приложения в днешния дигитален свят. Всяка публикация във фейсбук. Всяка блог статия в интернет. Всяко описание на продукт в е-магазин. Всичко това изисква “копирайтинг”.

‘Копирайтинг’ значи ‘списване на текст’ и среща приложение в интернет, SEO, сайтове, е-магазини и др. области.

Професия 'копирайтър'

Искате да разберете повече за копирайтърите? Статия, подходяща за начинаещи копирайтъри и собственици на сайтове и онлайн магазини. 

Статия в топ 3 на G за кл. дума “копирайтър”.

Цени и видове копирайтинг услуги

Цените на нашите копирайтинг услуги варират по- долу сме приложили таблица с нашите ставки. За да поръчате копирайтинг услуга, задължително разговаряйте с наш консултант и ще получите окончателна персонална оферта.

Ценови ставки за копирайтинг

Ценовите ставки за списване на текстове са валидни за Бълг. ез. и български сайтове. За списване на текстове на английски език и специализирани текстове, моля говорете с наш консултант.

Списване на текстове: Цена на дума:
Перифразиране на съществуващи текстове 0.09
Списване на блог и PR статии 0.12
Списване на авторски, специализирани текстове 0.19
Списване на авторски, рекламни текстове 0.15
Списване на SEO текстове 0.12
Бизнес описания. Опис на услуги и др. 0.15

Нека разговаряме, не се колебайте!

✍️ Списване на статия за блог и PR

Имате нужда от блог статии, за Вашия уеб сайт или онлайн магазин? Нека нашите специалисти се погрижат за това. Правим добро проучване, преди да спишем нашите статии, за да гарантираме, че те удовлетворяват търсенето на потребителя и подават полезна, тематична информация.

Тази копирайтинг услуга е подходяща както за вътрешни статии за Вашия блог, така и за публикации на статията в гост блог сайтове, медии и др.

Брой думи: 300

Цена за статия/ PR: 36.00 лева без ДДС

✍️ Създаване на продуктово описание

Копирайтинг услуга, предназначена за онлайн магазини, маркетплейсове и обяви. Нека се погрижим за Вашето продуктово описание. В повечето случаи, подготовката на продуктово описание не е свързано с писането на авторски текст. Повечето продукти, вече имат създадено описание от производителя, което перифразираме и/или превеждаме.

Перифразиране на описания от производител за продуктите Ви:

Брой думи: 100

Цена за 1бр. продукт: 9.00 лева без ДДС

✍️ Уеб страници и бизнес описания

Нека представим Вашия бизнес по впечатляващ начин. Да откроим услугите и продуктите Ви по уникален начин. Владеем всички техники за писане на бизнес описания. “Стори телинг”, “SEO структура” и добри проучвания и вникване във Вашия бизнес, Ви гарантират добри резултати. Класирани ключови думи. Повече бранд присъствие и клиенти за Вашия бизнес.

Брой думи: 300

Цена за 1бр. страница: 45.00 лева без ДДС

✍️ Рекламни текстове и социални мрежи

Нека подготвим Вашите рекламни текстове или текстове за рекалми във фейсбук, инстаграм или др. социална мрежа. За да се  възползвате от тази услуга, препоръчваме да си поръчате “Планиране и създаване на стратегия за рекламна кампания”.

Брой рекламна кампания: 1

Цена за 1 бр. кампания: от 30.00 лева без ДДС

Предложения, свързани с маркетинг на съдържанието и управление на копирайтинг процеси, може да намерите по- долу.

Цените за нашите копирайтинг услуги, посочени по- горе са ориентировъчни. Поискайте своята персонална оферта. Всеки проект е различен. Нека остойностим прецизно и Вашия.

☎ +359 899 961 595 | ✉ [email protected]

Маркетинг на съдържанието

Списването на текстове и копирайтинг услугите са само едната страна на монетата в успешен маркетинг на съдържанието. За това ние от Linkbox.BG се постарахме и подготвихме услуги, свързани с проучване, стратегии и цялостни решения в областта на маркетинг на съдържанието.

🕸 SEO oдити на съдържание за сайтове и магазини

Нека изследваме структурата и текстовете на Вашия сайт и магазин с професионални инструменти и ръчни техники. Ще Ви помогнем да си дадете равносметка кое съдържание в уеб сайта Ви сработва и кое не. Ако уеб сайта Ви не е ореантиран около правилните ключови думи, то бизнеса Ви всеки ден губи пари от това. Не отлагайте, поръчайте сега.

Брой страници на сайт: 5-20+

Цена за одит: 50.00 - 200.00+ лева без ДДС, според големината на сайта

🔍 Проучване на ключови думи и конкуренти

Нека се погрижим и намерим печелившите ключови думи за Вашия е-магазин или сайт. Дайте ни възможност да проверим с какво съдържание Вашите конкуренти класират съответните ключови думи и да придобием ясна предста какво съдържание трябва да подготвим за Вас.

Брой семантични ядра: 5 или повече

Цена за одит: от 250.00 лева без ДДС

📈 Стратегия за създаване на съдържание за даден период

След като сме проучили ключовите думи за Вашия сайт и бизнес нека планираме прецизно какво съдържание трябва да се създаде, за да ги класираме успешно в Google и другите търсачки. Това ще привлече посетители и клиенти за Вашия бизнес. Стратегиите ни са с ясни стъпки за реализация. Финансово остойностяване. И са задължителна стъпка преди всеки бизнес да поръча копирайтинг услуга и/или да произвежда съдържание под друга форма.

Брой часове работа: минимум 20 часа

Цена за маркетинг стратегии: от 990.00 лева без ДДС

📊 Кампании в социалните мрежи

Искате да пуснете реклама във фейсбук или инстаграм? Нямате идея, нито яснота как се създават успешни рекламни кампании в социалните мрежи? Ние не просто ще подготвим текстовете Ви, но и ще генерираме идеи, практикоприложими и съобразени за Вашата аудитория. Ще се погрижим за оптимизациите на кампанията Ви и насоки за подобрението. 

Брой часове работа: минимум 30 часа

Цялостна стратегия за реклама в соц. мрежи: от 1450.00 лева без ДДС

Искате да поговорим за Вашия маркетинг на съдържанието? Не се колебайте и се свържете с нас сега:

☎ +359 899 961 595 | ✉ [email protected]

Mнения от наши клиенти

Екипът на Linkbox.BG осигури текстове, класиращи ключови думи в G и до днес на над 100 български бизнеса и множество чуждестранни. Обработили сме стотици еднократни поръчки и към момента работим с над 20 фирми дългосрочно. Ето какво казват нашите клиенти за услугите.

Казвам се Елена Стаматова и съм създател на криейтив студио "Елиста". Иван и екипът му осигуриха за нас текстове, които класираха №1 ключови думи като "изработка на лого", "интериорна фотография" и др.
Linkbox.BG са страхотни! Благодарение на тяхната работа и списването на текстове за нашите услуги и страници в уеб сайта, се радваме на множество посетители от Google и клиенти за нашата фирма.
Стратегиите за съдържание и таргетиране по ключови думи на Linkbox.BG ни помогна да достигнем до хора от 18 държави!

години

опит

Списани

текста

+

Изпълнени

поръчки

Пълна информация и ЧЗВ

Все още имате неясноти, свързани с нашите копирайтинг услуги? По- долу ще намерите най- честите казуси, които коментираме с нашите клиенти и допълнителна информация за услугите “Списване на текст”, “Маркетинг на съдържанието” и “копирайтинг услуги”.

Посочили сме цените подробно по- горе в тази страница и са за Български език.

Разполагаме с вътрешен ресурс във фирмата за списване на текстове на английски език. Работим с персонални оферти, разговаряйте с наш консултант.

Агенцията ни работи в партньорство с няколко преводачески къщи, които по стечение на обстоятелствата сме обслужвали. Можем да Ви осигурим “маркетинг на съдържанието” и “списване на текстове”, а преводач да се погрижи да бъдат на желания от Вас език.

Всеки уеб сайт. Всеки онлайн магазин. Всеки бизнес, желаещ да си осигури видимост и бранд присъствие в интернет. Копирайтинг услугите намират широк спектър на приложение.

Да, склонни сме да направим отстъпка в цената, ако се възплозвате от други наши услуги като “изработка на сайт” или ако сте на SEO абонамент в нашата агенция. Винаги се стремим към дългосрочна работа с нашите клиенти. А Вие търсите ли дългосрочни отношения и партньор в копирайтинга?

Към момента в екипа си разполагаме с 4бр. копирайтъра. Работим в партньорство с над 20 фрийленс копирайтъра, 3 преводачески къщи и ежегодно обучаваме стажанти и начинаещи копирайтъри.

При еднократни поръчки, издаваме проформа- фактура. След като я заплатите, работим по поставените задачи.

Ако става въпрос за дългосрочни отношения, обичаме прозрачните условия и работа, чрез договори. Без ситен шрифт и скрити условия.

Благодарим, че се запознахте с нашите копирайтинг услуги!