Локално SEO от LinkBox.BG ℠

Искате повече клиенти от Вашия град / област?

Добре дошли в услугата Локално SEO  от  LinkBox.BG ℠ . Защо да се конкурирате със стотици бизнеси за класиране в Google за цялата страна? Осигурете си местно класиране за Вашия град/ област. Услуга подходяща за локални бизнеси, разчитащи на клиенти от своя район.

Разберете какво е локално SEO или изберете район, за който действа Вашия бизнес.

Какво е локално SEO?

Най- ефективния онлайн метод, за клиенти на местно ниво.

Локално SEO или оптимизация за търсачки на местно ниво е подобряване на видимостта в Google SERP и Google Maps на даден бизнес, чрез определен набор от доказани похвати, което в крайна сметка дава резултат като получавате повече клиенти от дадения район. Нека разгледаме пример за локално търсене:

Пример №1 за локално SEO

Условно търсим зъболекар за София

Резултатите, които Google подава за това търсене са два типа. Резултати по локация от Google Maps (или по- точно Google My Business профили ) и  резултати от SERP-a  и са винаги на зъболекари от София.  Локалното SEO има за цел да подобри видимостта Ви както в Google Maps, така и в SERP-a за дадения град/ район. Това води до повече клиенти за вашия бизнес и възвръщаемост от услугата.

Два вида резултати

✓ Резултати от Google maps (Google my business профили)

✓ Рeзултати от SERP-a ( фирмени уеб сайтове)

локално сео вертикални точки

За кой град искате да Ви класираме?

Повече клиенти от Вашия град ?

Изберете града, за който действа Вашия бизнес

Какво включва услугата ни локална оптимизация и колко струва?

Цени за локално SEO

Индивидуални оферти, според нишата

Работим с персонални оферти, като основни фактори за офертите са трудност на нишата , обем от ключови думи, за които искате да Ви класираме, както и стадий на оптимизация на Вашия сайт към момента.

90 - 990 лева

С вкл. фактури и данъци

Tърсите цялостна SEO оптимизация ?

Искате да класирате ключови думи, които се търсят от цялата страна? Вашият бизнес да бъде видим и да получава трафик на национално ниво? Или пък да класираме Вашия уеб сайт за няколко държави? Моля, разгледайте нашата услуга SEO оптимизация, където ще намерите това.