Линк билдинг. Информация и цени.

Линк билдинг е процес на придобиване на препратки от други сайтове към Вашия. Линковете или още нарични хиперлинкове, връзки, backlinks, препратки и др. спомагат за по- доброто класиране на Вашия уеб сайт в търсачките. В тази страница ще намерите подробна информация относно линк билдинг , както и цени за създаване на линкове oт специалисти в областта.

☞ Не правете линкове без линк билдинг стратегия.

Хаотичното правене на линкове може да има обратен ефект. Вместо да класира Вашия уеб сайт, може да Ви докара наказание от Google. Не купувайте линкове от съмнителни места. Не правете безразборно линкове, ако не усвоите добре техниките на линк билдинг. И най- важното … не действайте без план и стратегия. Ще се радваме да Ви помогнем и създадем линк билдинг или цялостна SEO стратегия, или да Ви консултираме как може да свършите това.

☞ Качествените линкове са скъпо удоволствие

Да приемем, че искаме да създадем линк в уеб сайта на BTV или др. голяма медия. Чудесно! Такъв линк би изтрелял уеб сайта ни в космоса 🚀 , защото би бил много авторитетен. Но как да публикуваме линк там? Ние ще Ви кажем – купувате си статия при тях. Цените започват от 5 000.00 лв. подобни са цените и в Капитал и в други медийни компании. Защо струва толкова скъпо? Защото работи. Реклама в авторитетна медия и техния уеб сайт, би Ви дала много репутация.

☞ Бюджетните и безплатните линкове също имат тежест

Особено за малки бизнеси не винаги си заслужава да рекламирате в най- големите медии и да се борите за линк от тях. Това може да стане, ползвайки PR статиите на по- малки медии, сайтове за обяви, бизнес каталози, форуми и др. 

Знаете ли, че в Bazar.BG може да публикувате линк, ако имате PREMIUM профил? 

☞ По- качествени линкове е по- добре от много линкове.

По- добре да имате линкове от няколко “авторитетни” сайта от колкото много – от спам сайтове. През 2014 година, масово SEO специалистите наблягаха на количеството, но сега през 2021 се залага на качеството.

☞ Линк билдингът работи, когато е логичен и релевантен.

Нека дадем пример. Ако искаме да класираме страница в е-магазин “маратонки”, няма смисъл да я промотираме в сайтове, в които се говори за “комбайни”. Трябва да се борим за линкове в спортни сайтове, сайтове за обувки … форуми, в които се коментират такива теми. Бизнес каталози за магазини. Блог и медийни статии по логично свързани теми.

Вече знаете какво е линк билдинг. Безспорно всеки уеб сайт трябва да го прави. Време е да решите дали искате да се погрижите сами и да не плащате за линк билдинг услуги или да се доверите на професионалисти. И в двата случая сме готови да Ви помогнем! Запишете се на курс под менторството на наши експерти или разгледайте цените за услугата ни “линк билдинг” по- долу.

Цени за линк билдинг

Работим с индивидуални оферти, базирани на часова ставка от 50.00 лева / час. Всички стойности по- долу са ориентировъчни. За крайна оферта, не се колебайте да се свържете с нас. Разгледайте по- долу ориентировъчни цени и разновидности на линк билдинг услугата ни.

1. Да започнем с "изготвяне на линк билдинг" стратегия

Хаотичното правене на линкове в сайтове никога не е добра идея.  Линк билдингът може да класира Вашия уеб сайт, но и може много да му навреди ако бива изпълнен неправилно. Процесът по изграждане на линкове, трябва да бъде обмислен добре.

Изготвянето на стратегия за линк билдинг включва:

 • Проучаване на конкуренция
 • Планиране на места за линкове, според Вашия бюджет
 • Поставяне на реалистични цели
 • Създаване на ясни стъпки за реализацията на стратегията
 • Консултации и ясни насоки по реализацията на стратегията
Нека разгледаме и останалите компоненти от нашата линк билдинг услуга, които са фактическата реализация на кампаниите.

ЦЕНА ЗА СТРАТЕГИЯ: 150.00 лв. / КЛ.Д.

2. Линк билдинг в безплатни сайтове .

Този тип линкове са подходящи за микро и малки бизнеси, както и StartUp компании без особен бюджет. Също така за физически лица, блогъри, инфлуенсъри и др. бизнеси с ограничени възможности. В рамките на тази услуга, ежемесечно до класиране на желаните ключови думи, създаваме линкове в сайтове от следните типове:

 •  Бизнес каталози
 • Сайтове за обяви
 • Директории
 • Блогове и сайтове на наши партньори
 • Форуми
 • Профили в други сайтове
 • Социални сигнали във Facebook и в други социални мрежи по преценка.

ЦЕНА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛИНК В БЕЗПЛАТЕН САЙТ: 12.00 лева

3.Линкове от медии и рекламодатели

Този тип линк билдинг е подходящ за средни до големи бизнеси. Тук вече не просто изграждаме линк от дадено място, а си го купуваме. За пример – линк в българската медия “ПИК” е от порядъка на 300.00 лева. Работим с над 100 партньорски медии и можем да Ви издействаме преференциални цени на места като BTV медия груп и др. големи и разпознаваеми медии и рекламодатели.

ЦЕНА НА ЛИНК В МЕДИИ И РЕКЛАМОДАТЕЛИ : 20.00- 1000.00 + ЛЕВА

4. Аутрийч линк кампании - комуникация с други сайтове с цел да вземем линк.

В рамките на тази под услуга, комуникираме с релевантни сайтове по имейл или телефон. Водим кореспонденция с тях с цел да издействаме линк в техния уеб сайт във Ваша полза. Най- често цената на този линк е :

 • Някои сайтове искат да разменим линкове – вие им давате и те Ви дават.
 • Други сайтове имат такса и са платени.
 • Трети тип сайтове искат от нас авторска статия, която да публикуват в блога си в замяна на линк.

ЦЕНИ ЗА АУТРИЙЧ КАМПАНИИ: 50.00 ЛВ/ ЧАС + ПОИСКАНАТА ЦЕНА ОТ ДАДЕНИЯ САЙТ.

Благодарим, че се запознахте с услугата ни!

Не се колебайте и се свържете с нас да обсъдим Вашата нужда от линкове!

 

Разгледайте още:

Повече информация на тема линкове и какво представляват.